طرز تهیه کوکو جعفری ساده و خوشمزه به روش سنتی
انواع کوکوها از آن دست غذاهای سریع و خوشمزه هستند که اتفاقا برای شام انتخاب مناسبی هستند. اگر اعضای خانواده شما در مورد غذا سخت گیر هستند و هر غذایی به ذائقه آنها خوش طعم نیست، پیشنهاد میکنیم تا یک بار کوکو جعفری را درست کنید. مطمئن باشید که بعد از اولین لقمه دیگر نمیتوانند دست از خوردن این غذای خوشمزه بکشند.
جعفری و سیب زمینی اعضای اصلی این کوکو را تشکیل میدهند. هر دو ماده به راحتی در تمام فصلهای سال به صورت تازه و خشک شده در دسترس هستند. پس هیچ مشکلی در مواد اولیه آن نخواهید داشت. البته اضافه کردن سیب زمینی انتخابی بوده و اگر در دسترس ندارید، میتوان آن را حذف کرد. برای سرو هم میتوانید آن را هم با نانهای سنتی مانند نان لواش و هم با نانهای فانتزی مانند باگت سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکو جعفری:
- جعفری خرد شده 2 پیمانه
- سیب زمینی متوسط 1 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- سیر 2 حبه
- تره و نعنای خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط 1 عدد
- ادویه به میزان دلخواه

طرز تهیه کوکو جعفری
اگر جعفری تازه استفاده میکنید، باید بعد از پاک کردن به خوبی با آب بشویید. سپس اجازه دهید تا آب سبزیها خشک شود در غیر این صورت کوکو شما هنگام سرخ شدن آب میاندازد. سپس جعفریها را به همراه تره و نعنا خرد کنید.
در مرحله بعدی باید سیب زمینی را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس به سراغ سیرها رفته و آنها را له کنید. بهتر است از سیر له کن استفاده کنید تا عطر و طعم سیرها آزاد شود. بعد هم نوبت به رنده کردن پیاز میرسد. فراموش نکنید که آب پیازها را هم باید بگیرید.
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کرده و سفیده را به تنهایی خوب هم بزنید. میتوانید از همزن برقی کمک بگیرید تا در زمان صرفه جویی شود. هنگامی که سفیدهها حسابی پف کردند وقت اضافه کردن زرده است. بعد از آن نیازی به استفاده از همزن ندارید و میتوانید با یک قاشق هم مواد را هم بزنید. سپس تمام مواد اولیه به همراه ادویهها را به این ترکیب اضافه کنید.
اگر در منزل پودر سوخاری دارید، میتوانید یک قاشق غذاخوری هم پودر سوخاری به آن اضافه کنید. این کار به خوش طعمتر شدن کوکو کمک زیادی خواهد کرد. اگر مواد حالت شل داشتند، میتوانید کمی آرد گندم هم اضافه کنید. البته اگر آب سیب زمینی و پیاز را کامل گرفته باشید، مواد شما نیازی به آرد نخواهد داشت.
یک تابه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اجازه دهید تا ابتدا روغن داغ شود و سپس مواد اولیه را به آن اضافه کنید. در ابتدا کمی شعله را زیاد کنید تا مواد در همان ابتدا کمی خود را بگیرد. سپس شعله را کم کرده و درب تابه را قرار دهید. هنگامی که از اطراف تابه، رنگ کوکو تیره شد وقت آن بوده که برش زده و کوکو را برگردانید. البته میتوانید برای راحتی کار از ابتدا به صورت تکه تکه مواد را داخل تابه بریزید.
سرو کوکو جعفری
برای سرو کوکو میتوانید کمی گوجه را از قبل به شکل گل بریده و روی آن قرار دهید. از انواع سالاد به خصوص سالاد کاهو هم برای خوش طعم شدن کنار کوکو میتوانید استفاده کنید. در صورتی که دوست دارید کوکو جعفری شما مجلسیتر باشد میتوانید داخل مواد اولیه یا روی آن کمی گردو هم خرد کنید.
یک روش جالب برای سرو کوکو این است که کوکوها را بعد از سرخ شدن برش زده و داخل نان باگت بگذارید. سپس نان را برای مدت 5 دقیقه داخل ساندویج ساز قرار دهید. حالت ترد و کریسپی آن مطمئنا طرفداران زیادی پیدا خواهد کرد.