طرز تهیه سوپ گوجه ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه سوپ گوجه ایتالیایی خوشمزه به روش رستورانی

ایتالیایی‌ها در تمام دنیا به خوش غذا بودن و استفاده از بهترین طعم‌ها شهرت دارند. علاوه بر این، استادانی بی‌نظیر در زمینه پخت انواع سوپ‌ها، پاستاها و پیتزاهای بی‌نظیر هستند. سوپ گوجه ایتالیایی هم یکی از آن غذاهای خوشمزه بوده که می‌تواند هم پیش غذا و هم غذای بسیار خوشمزه‌ای باشد. ماده اصلی این سوپ همانطور که از نامش هم مشخص است، گوجه است. بنابراین یک انتخاب خوب برای شب‌های سرد زمستان و تقویت سیستم ایمنی بدن شما است.

مواد اولیه سوپ گوجه ایتالیایی

  • گوجه رنده شده 2 پیمانه
  • آب مرغ 3 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • خامه 4 قاشق غذا خوری
  • جعفری 1 قاشق غذا خوری
  • آرد 4 قاشق غذا خوری
  • ادویه به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوپ گوجه ایتالیایی

قبل از شروع به پخت سوپ، باید گوجه‌ها را رنده کنید. بهتر است از گوجه‌های باکیفیت و خوش طعم استفاده کنید تا تاثیر آن را در غذا به خوبی مشاهده کنید. سپس یک تابه را روی گاز قرار داده و کره را داخل آن ذوب کنید. بعد 4 قاشق غذا خوری را داخل تابه الک کنید. این مرحله مشابه درست کردن حلوا بوده و باید آن قدر آرد را هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگ آن کمی تغییر کند.

سپس آب مرغ را باید اضافه کنید. فقط دقت کنید که این کار را کم کم انجام دهید تا آردها گوله نشوند. همزمان با اضافه کردن آب مرغ باید مواد را به آرامی با یک قاشق چوبی هم بزنید. در مرحله بعدی آرد و آب مرغ را کاملا با هم مخلوط می‌کنید و گوجه رنده شده را اضافه می‌کنید.

ادویه دلخواه را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا فرصت کافی برای طعم دار شدن مواد باشد. ابتدا باید گاز را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند سپس زیر آن را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا به آرامی سوپ خوشمزه ما جا بیوفتد.

تقریبا یک ساعتی که از پخت گذشت، جعفری‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و اگر مواد آن غلیظ است کمی آب اضافه می‌کنید. در حین پخت، مدام طعم سوپ را بچشید تا اگر چیزی کم دارد حتما قبل از اتمام پخت اضافه کنید.

برای مجلسی‌تر شدن سوپ بعد از سرو به آن خامه هم اضافه می‌کنید. البته اگر دوست دارید تا کالری آن کم باشد می‌توانید از خامه صرف نظر کرده یا فقط کمی از آن را برای تزئین استفاده کنید. سوپ را قبل از خنک شدن داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با جعفری تزئین کنید.

نکات مهم درباره پخت سوپ گوجه ایتالیایی

اگر سوپ را به عنوان پیش غذا انتخاب می‌کنید، لازم است تا کمی رقیق‌تر باشد اما اگر قرار است به عنوان غذای اصلی سرو شود حتما باید غلیظ باشد. در کنار آن هم می‌توانید نان تست شده سرو کنید زیرا عطر و طعم بی‌نظیری دارد.

نکته مهم بعدی این است که از ریختن رب داخل این سوپ خودداری کنید زیرا طعم آن را به شدت تغییر می‌دهد. در صورتی هم که قصد دارید نسخه گیاهی این غذا را آماده کنید می‌توانید به جای آب مرغ از آب استفاده کرده و خامه را حذف کنید.