طرز تهیه سوپ گوجه ایتالیایی
قبل از شروع به پخت سوپ، باید گوجهها را رنده کنید. بهتر است از گوجههای باکیفیت و خوش طعم استفاده کنید تا تاثیر آن را در غذا به خوبی مشاهده کنید. سپس یک تابه را روی گاز قرار داده و کره را داخل آن ذوب کنید. بعد 4 قاشق غذا خوری را داخل تابه الک کنید. این مرحله مشابه درست کردن حلوا بوده و باید آن قدر آرد را هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگ آن کمی تغییر کند.
سپس آب مرغ را باید اضافه کنید. فقط دقت کنید که این کار را کم کم انجام دهید تا آردها گوله نشوند. همزمان با اضافه کردن آب مرغ باید مواد را به آرامی با یک قاشق چوبی هم بزنید. در مرحله بعدی آرد و آب مرغ را کاملا با هم مخلوط میکنید و گوجه رنده شده را اضافه میکنید.
ادویه دلخواه را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا فرصت کافی برای طعم دار شدن مواد باشد. ابتدا باید گاز را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند سپس زیر آن را کم کرده و اجازه میدهیم تا به آرامی سوپ خوشمزه ما جا بیوفتد.
تقریبا یک ساعتی که از پخت گذشت، جعفریهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و اگر مواد آن غلیظ است کمی آب اضافه میکنید. در حین پخت، مدام طعم سوپ را بچشید تا اگر چیزی کم دارد حتما قبل از اتمام پخت اضافه کنید.
برای مجلسیتر شدن سوپ بعد از سرو به آن خامه هم اضافه میکنید. البته اگر دوست دارید تا کالری آن کم باشد میتوانید از خامه صرف نظر کرده یا فقط کمی از آن را برای تزئین استفاده کنید. سوپ را قبل از خنک شدن داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با جعفری تزئین کنید.